Sändningsutrustning och -lösningar

På Danmon Group är vi stolta över att ha levererat lösningar och produkter till mediebranschen i över 40 år. Vi levererar allt från kameror, inspelnings- och redigeringsutrustning, ljudutrustning, monitorer och kablar till automatiserade robotkameror och installation. Vår kvalitetsutrustning är utformad för att möta alla dina behov, oavsett dina krav på din sändningslösning.
Vår mångåriga erfarenhet och våra medarbetares samlade kompetens har hjälpt oss att positionera oss som en "värdeskapande partner" – både i förhållande till våra kunder och i relation till våra många nationella och internationella leverantörer och partners. Vi mäter vår framgång i termer av, hur nöjda våra kunder är och vi är bara nöjda när allt spelar lika viktigt för våra kunder. Vår mångåriga erfarenhet – i kombination med våra värderingar, gör detta möjligt för oss – varje gång.

Storage Solutions

- Avid - Shared Storage for Postproduction
- Quantum StorNext
- SNS - Studio Network Solution
- EditShare: Shared storage.

LÄS MER

Grafik & Monitoring

- EVS Cerebrum
- Ross Xpression
- Vantec: Real time graphics

LÄS MER

Infrastruktur

- EVS Cerebrum
- EVS Neuron
- EVS SynView
- EVS: XT, XS & Nano
- Ross: Ultrix & NK routers
- Ross: Mira & Tria ingest/playout

LÄS MER

Intercom Solutions

- ClearCom - wireless & wired
- SIP/IP kommunikation
- Helix, Freespeak, Eclipse

LÄS MER

Kamera & Robotics

- Ross Pivot PTZ & ACID
- Ross Furio & Cambot Robotics
- Panasonic PTZ , ENG & SNG kamera
- Apantac PTZ kamera
- Black Magic Kameror för produktion och sändning

LÄS MER

Billedmixere løsninger

- Ross - Acuity, Solo, Carbonite Black & Solo
- EVS - DYVI
- Black Magic Converters

LÄS MER

VR/Augmented Reality

- Ross: Frontier
- VANTeC: Design & implementation
- VANTeC: Virtual sets & real time graphics

LÄS MER

Editing Software

- Marquis: Project Parking
- Marquis: En del af AVID Alliance
- Black Magic: DaVinci Resolve

LÄS MER

Små och stora sändningslösningar

Högkvalitativ sändningsutrustning är avgörande för att leverera högkvalitativt innehåll till mediebranschen. Bland våra lösningar hittar du ett urval från de mest kända varumärkena och den senaste tekniken för att säkerställa en professionell produktion och överföring av ljud och bild. I vårt sortiment ingår det mesta av utrustningen i produktionskedjan från mikrofon och lins till publicering för tittare och lyssnare.

Med vår utrustning kan du skapahögkvalitativa produktioner som kommer att tillfredsställa de mest kräsna tittarna och lyssnarna. Så om du vill investera i högkvalitativ sändningsutrustning, tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om vad vi kan göra för att möta dina behov.

Oavsett om det är en traditionell studioinstallation eller en virtuell studio, kan vi ge dig råd och vägleda dig om alternativ och lösningar i rätt kvalitet och prisklass. Vi kan också hjälpa dig med en professionell TV-studio anpassad för företag om det är den lösningen du letar efter.

Erfarenhet och expertis inom sändningsutrustning

Förutom att tillhandahålla kompletta lösningar för att säkerställa kompromisslös ljud- och videokvalitet, erbjuder vi också en rad tjänster för att hjälpa medieproducenter att planera, producera och leverera sitt innehåll. Detta kan inkludera:
• Rådgivning om tekniska lösningar och strategier som passar medieproducentens specifika behov och mål.

• Leverans av utrustning och teknisk support för att säkerställa att den fungerar smidigt under produktion och avveckling.
• Integration av sändningslösningar med befintlig teknisk infrastruktur och medieplattformar.

• Migrera till den senaste tekniken

• Underhåll av utrustning och teknisk support vid fel eller problem.

Med våra tekniska lösningar hjälper vi våra kunder att skapa innehåll av hög teknisk kvalitet samt leverera det effektivt och tillförlitligt så att det når publiken och våra kunder når sina affärsmål. Detta är vår garanti när du väljer ett partnerskap med Danmon Group.

Professionell rådgivning och problemlösning

Är du osäker på om vi kan leverera den lösning du behöver? Så kontakta oss och låt oss prata om dina behov och våra möjligheter att leverera sändningsutrustning till din produktion.
När du söker råd från oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vårt kundtjänstteam består av erfaren personal som gärna hjälper dig att hitta lösningar på dina problem och svara på dina frågor.

Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig en lösning som passar dig och din produktion bäst. Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och expertis för att ge dig råd så att dina investeringar blir lönsamma och produktioner löper smidigt och kostnadseffektivt.

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top