Broadcast kontribution och distribution

Vill du säkerställa en smidig leverans av ditt innehåll? Då kan vi på Danmon hjälpa till med lösningar inom distribution och leverans av dittinnehåll. Våra lösningar sträcker sig från TV- och radiosändare, OTT-tjänster, till förstärkare och satellitkommunikation. Vi erbjuder omfattande tjänster för alla våra lösningar för att säkerställa att din sändning alltid levereras på ett säkert sätt från studion till avlämningspunkt.

Våra lösningar inom kontribution och distribution

Med vår avancerade teknik och vårt omfattande nätverk av partners kan hjälpa till att säkra din distribution av ditt innehåll till ett brett utbud av plattformar, inklusive TV, radio och streamingtjänster online.

Danmon är ledande inom produkter och rådgivning för broadcast-segmentet, där vi tillsammans med välmeriterade partners och varumärken levererar de bästa lösningarna i branschen. Våra omfångsrika lösningar inom kontribution och distribution beroende på dina behov. Vårt team av experter kan hjälpa dig att hitta den bästa distributionsstrategin för ditt innehåll, med hänsyn till faktorer som publik, budget och distributionsrättigheter. Vi hanterar alla tekniska detaljer så att du kan fokusera på att skapa bra innehåll.

Oavsett om du är ett mindre produktionsbolag som vill nå en lokal publik eller en större studio som vill distribuera innehåll globalt, har vi en lösning som uppfyller dina behov. Så vänta inte längre – kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att få ut ditt innehåll i världen!

Vi arbetar med välrenommerade sändningsdistributörer

Med vår expertis och insikt i branschen ger vi självklart råd och erbjuder de bästa lösningarna som finns inom bidrag och distribution. Vi har ett nära samarbete med välrenommerade broadcast-distributörer med kvalitetsmedvetna lösningar inom branschen.
Läs mer om våra partners och lösningar inom kontribution och distribution.

Hiltron – Satellit & trådlös distribution

Genom vårt nära samarbete med Hiltron kan vi ge dig råd om och leverera både satellitkommunikationslösningar och trådlösa sändningslösningar. Hiltron är Tysklands ledande systemintegratör inom satellit och trådlös kommunikation. Som en av de bästa på komplexa nyckelfärdiga system är Hiltron den föredragna partnern för kunder över hela världen. Hiltrons gedigna kompetens och stora flexibilitet gör det möjligt för dem att diskutera projekt baserat på eventuell systemdesign eller systemkrav som kunder kan ha. Hiltron är också en tillverkare och distributör av produkter och lösningar för satellit- och mikrovågskommunikation av broadcast kvalité.

Broman - OPTOCORE - Fiber, routing & multiplexeringsfördelning

OPTOCORE har under många år varit den ledande leverantören av tidskritiska, redundanta ljud-, video- och kontrollinfrastrukturer. Deras nätverkproduket används i en mängd olika miljöer, inklusive bland världens största evenemang, samt som ett alternativ till kopparinfrastruktur i OB-skåpbilar, arenor, studior och teatrar. OPTOCORE-systemen kan skalas ner till bärbara scenlådor med punkt-till-punkt-blandningskonsolintegration.
Baserat på de öppna AES3- och AES10-standarderna (MADI) tillhandahåller OPTOCORE transport, routing, formatkonvertering och distribution av ljud-, video- och kontrolldata med full administrativ och diagnostisk funktionalitet.

Sencore – Flerkanalig distribution

Genom vårt nära samarbete med Sencore erbjuder och ger vi råd om den perfekta distributionslösningen inom flerkanalsdistribution. Om du vill ha fler alternativ för att distribuera ditt innehåll via flera kanaler är Sencore det rätta valet. Sencore är en ledande tillverkare av produkter inom flerkanalsdistribution, videotransport, mottagning, avkodning, omkodning och modulering. Med deras kvalitetssäkrade utrustning och lösningar säkerställer du att ditt innehåll levereras till slutanvändaren.

Barnfind - Analys och mätning.

Det norska företaget Barnfind Technologies AS grundades 2012 av en grupp erfarna branschveteraner. De delade med sig av sin kunskap och erfarenhet för att designa en signalneutral plattform som erbjuder en mängd olika funktioner och stöder många olika signalformat i ett ramverk. Här hanteras fibertransportlösningar, multiplexering, routing, konvertering, distribution, IP/Ethernet, 4K 60p arbetsborttagare, CAM-CCU-lösningar i världsklass. Denna unika anpassning kommer också att spara värdefullt rackutrymme, strömförbrukning och pengar, vilket gör Barnfind till ett av de grönaste företagen i videobranschen.

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top