Infrastruktur för videoproduktion

I ett modernt video- och medieföretag finns det många olika komponenter och tekniker som måste interagera för både produktions- och redigeringsändamål. Videoinfrastrukturen är den allmänna termen för strukturen som gör att allt kommer ihop.
På Danmon hjälper vi företag inom video- och mediebranschen att skapa en användarvänlig, snabb och säker videoinfrastruktur som gör vardagen enklare och smidigare för anställda i hela organisationen.
Vi är en svensk partner med de mest erkända och pålitliga leverantörerna av professionell videoinfrastruktur. I den här översikten kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa ditt företag eller din organisation att komma igång.

Video- och medieinfrastruktur med samarbete och användarvänlighet i centrum

I en enhetlig videoinfrastruktur finns det ofta många avancerade parametrar som måste fungera tillsammans över hela linjen. Det är därför viktigt att hålla huvudet kallt och ha en bra strategi för hur video- och medieproduktion ska samverka. På den här sidan kan du läsa mer om några av våra viktigaste partners när det gäller leverans och implementering av videoinfrastruktur.

EVS förvärvar Axon: TV- och sändningsinfrastruktur i världsklass

Axon är en av pionjärerna inom banbrytande teknikföretag. Under de senaste 30 åren har Axon vuxit från sin bas i Nederländerna till att bli en global ledare inom infrastruktur för sändningsnät; betrodda av programföretag, nätoperatörer och tjänsteleverantörer att driva, kontrollera och övervaka kritisk verksamhet med pålitliga och kostnadseffektiva lösningar. Och ingår numera i EVS

ROSS: Med TV-produktionsmiljön i centrum

Ross är en av de mest framgångsrika tillverkarna i branschen de senaste åren. Genom egen produktutveckling och förvärv av mindre bolag har de skapat en rad unika produkter och lösningar, såsom Carbonite och Acuity bildblandare, XPression grafiklösningar, kameraserien PIVOT PTZ, Furio Robotics, Sociala medier och den nya grafiklösningen "all in a box" som utmanar marknaden. Ross är känt för att tillhandahålla innovativa lösningar för produktionsmiljöer till ett konkurrenskraftigt pris

Harmonic: Mediedistribution på vilken plattform som helst

Harmonic är ett ledande företag inom videoleverans och infrastruktur och erbjuder lösningar som säkerställer distribution av innehåll på alla plattformar och i alla format. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och effektivitet, och de har ett antal innovativa lösningar inom HEVC (High Efficiency Video Coding) som gör det möjligt att komprimera Ultra HD-video via moln till OTT.

Harmonic har ett gott rykte inom videoindustrin, och de är mest kända för sin förmåga att tillhandahålla avancerade lösningar som hjälper produktionsföretag att distribuera sitt innehåll på det mest effektiva sättet. Deras produkter är inte bara kända för sina tekniska fördelar, utan också för sin användarvänlighet och tillförlitlighet som gör dem till ett självklart val för produktionsföretag som vill leverera högkvalitativt innehåll till sin publik.

EVS: Sportsändningar &; LIVE TV-produktion

Videoinfrastruktur är en viktig del av live-sportproduktion, och ingen kan klara sig utan EVS i detta sammanhang. EVS har gjort sig ett starkt namn inom live-, replay- och slow motion-segmentet på grund av deras extremt professionella kvalitet, stabilitet och arbetsflöde.

Deras produkter är oumbärliga för många produktionsbolag som arbetar med live-sportevenemang, och de har lyckats etablera sig som en av de ledande aktörerna på marknaden inom videoinfrastruktur. Deras produkter är inte bara kända för sin höga kvalitet, utan också för sitt effektiva arbetsflöde som gör det enkelt för produktionsteam att komma åt sitt material och arbeta med det på det mest effektiva sättet.

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top