Broadcast övervaknings- och grafiklösningar

Våra grafiklösningar gör det enkelt för dig att producera professionell grafik för dina produktioner. Med våra grafiklösningar kan du vara säker på att dina produktioner alltid ser professionella och inbjudande ut, oavsett vilken enhet de visas på.

Professionell rådgivning för ditt produktionsarbetsflöde

Letar du efter professionell rådgivning och vägledning för att optimera ditt arbetsflöde för videografikproduktion? Då har du kommit rätt! Hos oss erbjuder vi omfattande råd och vägledning som hjälper dig att skapa effektivitet och förbättra dina produktionsprocesser. Vi har många års erfarenhet av att optimera ditt produktionsarbetsflöde och vet vad som krävs för att få ut det mesta av dina resurser. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att optimera ditt produktionsarbetsflöde.
Gå gärna in i kontaktformuläret här

Vi arbetar med välrenommerade varumärken

Med vår expertis och insikt i branschen erbjuder vi naturligtvis bara de bästa lösningarna som finns inom grafik och övervakning. Naturligtvis arbetar vi med de mest ansedda och etablerade partnerna och distributörerna i branschen. Vårt nära samarbete med dessa leverantörer ger oss därför stor kunskap inom olika produkter och lösningar, så att vi alltid är redo att ge dig råd om de bästa grafik - och övervakningslösningarna.


Vantec- Grafik i realtid

VANTeC är en del av Dan Technologies och har kontor i både Porto och Lissabon. VANTeC är specialiserat på virtual reality (VR), augmented reality ( AR) och 3D-grafiklösningar i realtid. Under årens lopp har de levererat ett stort antal skräddarsydda lösningar för TV-stationer och medieföretag i Portugal och Spanien, och de har också varit involverade i ettbrett spektrum av internationella projekt.
Inom grafiklösningar hittar du deras grafiklösning i realtid, som kan ta din grafik till nya höjder. Lösningen genererar 3D-grafik i realtid med dynamiska data, vilket gör det möjligt att bygga mallar som kan användas dagligen utan att behöva ändra projektlayouten och därmed undvika repetitiva uppgifter. Grafiksystemen styrs av användarvänlig programvara och är integrerade med andra komponenter i produktionskedjan. Till exempel verktyg för redaktörern, där journalistersjälva kan komma åt mallen och på så sätt kan uppdatera all data.


Ross – Xpression

Ross Video, som i många år har erkänts för sina grafiklösningar, fortsätter utvecklingen av deras populära karaktärsgenerator Xpression. Ross Video erbjuder grafikenheter som har en låg användartröskel och därmed inte kräver lång utbildning av operatörer innan de är produktiva.
Kontakta oss och ta reda på vad vi kan göra för dig!


EVS - Cerebrum

EVS Cerebrum är ett Broadcast Control System (BCS) som ger både kontroll och övervakning av sändningsinfrastrukturen som är central för en stor eller liten TV-station.
Cerebrum ger möjlighet att hantera infrastruktur från olika 3 parts produkter såsom Video/Audio routrar, Mediaservrar, Visison mixers, Audio Mixers, Studio Robot system, kameror, multiviewers och mycket mer.

Varje enhet som du vill styra från Cerebrum är licensbaserad och listan över enheter som stöds växer stadigt – mer än 200 olika licenser finns tillgängliga.

Cerebrum kan levereras som serversystem med eller utan redundans eller som mjukvarulicens för användarens egen server eller VM.

Cebrebrum erbjuder även olika HW-kontrollpaneler utöver de virtuella kontrollpanelerna som finns i GUI.
Kontakta oss och hör vad vi kan göra för ditt styr- och övervakningsprojekt.

EVS Cerebrum Key Features
- 100 % kompatibel med din infrastruktur
- 100% anpassning till dina arbetsflöden
- Byggd på ett databassystem för hög hastighet
- Noll driftstopp
- Låga driftskostnader

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top