Rådgivning och leverans av intercom-system

Att välja ett Intercom-system handlar om att välja ett viktigt system för din kommunikation. Kommunikation som ofta är dold för publiken, men som säkerställer att allt går smidigt och professionellt.

Om du letar efter vägledning och råd inom Intercom-system har du kommit till rätt ställe. Vi vet hur viktigt det är att välja rätt kommunikationssystem, eftersom det är avgörande att vi kan kommunicera med varandra - särskilt i situationer där vi är beroende av varandra och där saker måste gå snabbt.

Hitta vårt utbud av intercom-system i vår webshop

Säker och pålitlig kommunikation med ett professionellt intercom-system

Med ett Intercom-system säkerställer du pålitlig och säker tvåvägskommunikation. Kommunikation, vilket kan vara avgörande i situationer där det behöver ske snabbt och där ni är beroende av varandra och den ömsesidiga kommunikationen. Vi kan vägleda dig i vilken intercom-lösning som passar dig och ditt företag. Vår vägledning utgår alltid från dina behov och önskemål. Vår leverans är alltid den mest optimala lösningen på marknaden, som fokuserar på att säkra din kommunikation.


ClearCom – först på livemarknaden

Sedan 1968 har ClearCom varit marknadsledande inom både trådbundna och trådlösa kommunikationssystem. Båda säkerställer kommunikation mellan människor. ClearCom var först med intercom-system för livemarknaden och har sedan dess utvecklat produkter och lösningar inom i stort sett alla segment – inklusive intercom för broadcast, sport, militär, sjöfart och andra industrisegment. Vi har stor kompetens inom ClearCom-produkter och kan bredden i deras produkter.

Driftsäkra intercom system för TV och live production

En professionell intercom-lösning är i många fall en nödvändighet för att säkerställa snabb och säker kommunikation under ex. TV och live produktioner. Detta är särskilt viktigt eftersom det finns många medarbetare och funktioner som behöver kunna samarbeta under alla typer av sändningar eller föreställningar.
På Danmon kan vi hjälpa ditt företag eller din organisation att implementera ett professionellt intercom-system. Detta system säkerställer att det finns en smidig kommunikation mellan avdelningar och arbetsfunktioner, oavsett om det är under en TV eller nyhetssändning eller i andra sammanhang.
Särskilt under viktiga LIVE-sändningar måste redaktören, producenten, arrangören och värden kunna kommunicera säkert och tillförlitligt via ett intercom-system för att säkerställa att rätt budskap förmedlas, sändningsschemat följs och att eventuella ändringar kommuniceras tydligt.

Få professionell rådgivning och uppgiftslösning här

Vi ger dig råd om de Intercom-systemlösningar som finns tillgängliga och baserat på dina behov och situation hjälper vi dig att välja ett Intercom-system som passar din organisation. När vi ger dig råd använder vi vår erfarenhet, vår kompetens och vår kunskap om marknaden. Därför kan vi alltid guida dig i rätt riktning, så att du får en professionell lösning som fungerar optimalt.

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top