Mediesäkerhet och rättighetshantering

Mediesäkerhet och rättighetshantering är två viktiga områden som du bör hålla koll på för att säkerställa att dina produktioner förblir skyddade och att dina rättigheter upprätthålls. Med en robust mediesäkerhetslösning kan du se till att dina produktioner skyddas från piratkopiering och obehörig distribution. Detta kan ge dig sinnesro att veta att ditt arbete är skyddat och att endast de personer du har beviljat åtkomst till kan komma åt ditt innehåll.
Inom film- och tv-branschen är mediesäkerhet och rättighetshantering viktiga områden för att skydda och kontrollera distribution och användning av tv-program och filmer. För att säkerställa mediesäkerheten använder många film- och tv-producenter teknik som kryptering och digital vattenmärkning för att kontrollera vem som har tillgång till deras innehåll och hur det kan användas. Detta gör det möjligt för dem att kontrollera distributionen av deras innehåll så att det bara kan visas på godkända plattformar och i ett begränsat geografiskt område. Rättighetshantering är viktigt för att säkerställa att filmer och TV-program endast används i enlighet med gällande licensavtal och rättigheter. Här använder många blandcentrasystem som gör det möjligt att fastställa särskilda regler för distribution och visning av innehåll.
På Danmon har vi många års erfarenhet inom film- och mediebranschen, så vi har omfattande kunskap om den senaste och bästa tekniken inom mediesäkerhet och rättighetshantering. Om du behöver råd är vi redo att hjälpa dig.

Våra lösningar för mediesäkerhet och rättighetshantering

Våra lösningar för mediesäkerhet och rättighetshantering är avgörande för att TV- och filmindustrin ska kunna skydda sitt värdefulla innehåll och säkerställa att det endast används i enlighet med gällande lagar och licensavtal.
Vi erbjuder lösningar som gör det möjligt för produktionsbolag att styra och kontrollera åtkomsten till sina filmer och TV-program, inklusive kryptering, hantering av digitala rättigheter och mediesäkerhetssystem. Med dessa lösningar kan du ange exakta regler för distribution och visning av innehållet så att det inte kan delas eller visas utan tillstånd.

Verimatrix

Verimatrix är ett ledande teknikföretag inom tv- och mediebranschen som erbjuder säkerhets- och innehållsskyddslösningar. Deras produkt, VCAS (Video Content Authority System), hjälper TV- och medieföretag att säkra sitt innehåll mot piratkopiering och olaglig distribution.

VCAS erbjuder ett antal fördelar för TV- och medieföretag, inklusive:

  • Ökad säkerhet: VCAS hjälper till att säkra innehållet mot piratkopiering genom att lägga till en unik vattenstämpel till varje innehåll, så att piratkopior kan spåras tillbaka till källan.
  • Flexibel distribution: VCAS gör det möjligt för TV- och medieföretag att distribuera sitt innehåll på en mängd olika plattformar, inklusive TV, streamingtjänster och mobila enheter, utan att behöva oroa sig för säkerheten.
  • Förbättrad användarupplevelse: VCAS hjälper till att säkerställa att innehållet alltid är tillgängligt för användare, oavsett vilken enhet de använder, vilket resulterar i en förbättrad användarupplevelse.

Sammantaget är Verimatrix ett kraftfullt verktyg för TV- och medieföretag som vill säkra sitt innehåll och förbättra sin distribution och användarupplevelse.  Vill du veta mer om vad Verimatrix kan göra för dig? Så tveka inte att kontakta oss så hittar vi den optimala lösningen för dina behov.

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top