Storage

Om du letar efter en professionell lagringslösning för ditt företag har du kommit till rätt ställe. Vi samarbetar med kända varumärken som Avid, Editshare, SNS, Cloudian och Quantum för att erbjuda de bästa lagringsteknikerna som gör det enkelt att lagra och hantera stora mängder data. Våra lösningar integreras med ditt redigeringsprogram och är skalbara så att du kan lägga till mer lagringskapacitet efter behov.

Om du arbetar inom TV-, media- eller sändningsbranschen vet du hur viktigt det är att ha en pålitlig och säker lagringslösning. Med de ständigt ökande mängder data som behöver lagras och bearbetas i medie- och videobranschen är det viktigt att ha en lösning som kan hantera dina datalagringsbehov.

Professionella delade lagringslösningar för sändnings-, TV- och medieindustrin

Den professionella lagringslösningen är en datalagringsteknik som används för att lagra och hantera stora mängder data inom sändnings-, TV- och medieindustrin. Dessa lösningar kan hantera stora mängder data och göra det enkelt att dela och hantera dina filer på ett säkert och pålitligt sätt.

Professionella lagringslösningar kan ofta integreras med annan teknik, till exempel redigeringsprogram, för att göra det lättare för användare att arbeta med sina data. De kan också utformas för att vara skalbara, så att företag kan lägga till mer lagringskapacitet när de behöver det.

En professionell lagringslösning kan vara en nödvändighet för företag inom sändnings- och medieindustrin. Det kan göra det enklare att hantera stora mängder data och hög bandbredd, vilket säkerställer att arbetsprocesserna löper smidigt och utan förseningar. Nedan följer en kort introduktion till Editshare, Quantum och Cloudian, som vi arbetar med för att skapa de bästa lagringslösningarna för våra kunder.

Design & Implementering

Service &
Support

Backup-lösningar

Förebyggande underhåll

Utbildning och utbildning

Lagringslösningar från Editshare

Editshare är ett mjukvaruföretag med en portfölj av många olika mediehanteringsverktyg och lagringslösningar. På Danmon har vi ett nära samarbete med Editshare för att implementera och installera Editshare mediahanterings och lagrings lösningar, vilket är något som används av många medie- och produktionsföretag men även av företag utanför mediabranschen. Delad lagring gör att flera användare eller enheter kan komma åt samma data – oavsett antalet deltagare eller typen av media.

Lagringslösningar från Editshare kan vara användbara i ett antal viktiga funktioner, t.ex. i ett projekt, där flera användare ska ha tillgång till samma filer, eller i ett företag, där många olika enheter ska ha tillgång till gemensamma data.

Läs mer om och ta reda på hur Editshare och deras lagringslösningar kan göra vardagen mycket enklare och effektivare för företag och organisationer: klicka här.

Lagringslösningar från Avid Nexis

Avid NEXIS har mediebranschens mest omfattande och pålitliga delade lagringslösning och erbjuder flexibel, skalbar lagringsnivåindelning lokalt och i molnet. Optimerad och drivs av Avid NEXIS | VFS-programvara (virtuellt filsystem) för att accelerera medieproduktionen, det gör det möjligt för team på hundratals medlemmar att samarbeta enkelt, effektivt och säkert över flash-, online-, nearline- och arkivlagring. Därför är Avid NEXIS lagringslösningen som branschen förlitar sig på för att hjälpa dem att anpassa sig till de förändrade behoven och ogenomskådliga komplexiteten i dagens medieproduktion.

Lagringslösningar från Quantum

Quantum är en av våra primära partners när det gäller lagringslösningar för digitala och kollaborativa medieföretag. Quantum är mycket specialiserade på sin delade lagringsteknik, som är speciellt utformad för projekt som kräver stor skalbarhet.
Om du är intresserad av att lära dig mer om dina alternativ för att implementera en professionell lagringslösning finns vi till hands för att hjälpa ditt företag eller din organisation.

Lagringslösningar från Cloudian

Cloudian är vår viktigaste partner inom hybridmolnlösningar som erbjuder en unik säkerhet för dina data genom "Object Storage". Tekniken distribuerar dina data mellan ett antal noder som är geografiskt åtskilda, vilket eliminerar behovet av traditionella säkerhetskopieringslösningar. Systemet skalas sömlöst genom att expandera noderna eller lägga till fler noder.

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top