VR och AR för broadcast och filmproduktion

Virtual Reality (VR) och Augmented Reality (AR) -teknik revolutionerar hur vi upplever och interagerar med innehåll. Inom sändning och filmskapande har VR och AR använts för att skapa nya och omslutande upplevelser för tittarna och för att lägga till extra lager av verklighet och interaktivitet till filmer och TV-program.
VR tillåter tittare att komma in i en virtuell värld och uppleva innehållet på ett helt nytt sätt. Det kan vara allt från en resa genom en fantastisk värld till att uppleva en konsert från första parkett. AR lägger till virtuella element i den verkliga världen, så att tittarna kan se innehållet i sin egen miljö. Det kan vara allt från att lägga till grafik och text i en sportsändning till att skapa en virtuell karaktär som interagerar med tittarna i sina egna hem.
Med VR och AR kan sändning och filmskapande ta tittarna med på en helt ny resa och skapa upplevelser som känns mer verkliga än någonsin tidigare. Dessutom kan VR och AR också användas för att göra innehåll mer tillgängligt och interaktivt, vilket gör det möjligt för tittarna att engagera sig på ett djupare och mer personligt sätt.

Upptäck en värld av möjligheter med våra VR- och AR-lösningar

Med våra VR- och AR-lösningar är möjligheterna oändliga. Ross Video och Vantec har skapat innovativ teknik som gör det möjligt för varumärken att skapa uppslukande och interaktiva upplevelser för sin publik. Från att ta kunder in i en virtuell värld till att lägga till lager av verklighet till produktpresentationer, VR och AR har blivit en integrerad del av filmskapandet. Upplev denna nya dimension av möjligheter med Ross Video och Vantec.


Ross Video
– Frontier

Ross Videos lösning Frontier är en state-of-the-art virtual reality (VR) som gör det möjligt för varumärken och tillverkare att skapa uppslukande och interaktiva VR-upplevelser. Med Frontier kan du ta din publik in i en virtuell värld och ge dem en upplevelse som känns mer verklig än någonsin.
Frontier är utformat för att vara en lättanvänd lösning, så att du kan fokusera på att skapa innehållet istället för tekniken. Detta gör den idealisk för tillverkare som vill utforska VR utan att behöva oroa sig för tekniska detaljer.
Förutom att vara lätt att använda är Frontier också mycket flexibelt. Den kan användas till allt från konserter till sportevenemang, produktpresentationer till reklamevenemang. Oavsett vad du vill skapa kan Frontier hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Så om du vill ta din publik på en resa in i en virtuell värld och ge dem en upplevelse de aldrig kommer att glömma, kolla in vår lösning från Ross Video.


VANTeC – Augmented Reality & Realtime graphics

Realtime Graphic och Augmented Reality från Vantech.pt är två innovativa produkter som gör det möjligt för användare att uppleva grafik och verklighet på ett helt nytt sätt.
Realtime Graphic är ett verktyg som låter användaren se grafik i realtid. Detta innebär att användaren kan se grafiken förändras och uppdatera sig kontinuerligt medan den visas på skärmen. Detta gör den idealisk för att visualisera data som förändras snabbt, till exempel finansmarknader eller sportevenemang.
Augmented Reality är ett verktyg som låter användaren se digitala element i den verkliga världen. Detta kan vara allt från text, bilder eller videosekvenser som visas på skärmen medan användaren rör sig runt den fysiska världen. Detta gör det möjligt att uppleva en slags "expansion" av den verkliga världen, och den har använts för allt från spel till utbildning, tv-sändningar och reklam.
Båda produkterna från Vantech.pt är revolutionerande inom sina respektive områden, och de har potential att förändra hur vi upplever grafik och verklighet.

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top