Bildmixrar för videoproduktion

Videomixers är en oumbärlig del av många videoproduktioner. I liveproduktion och i post kan de vara absolut nödvändiga för slutresultatet. En bildmixer låter dig styra bilder från en eller flera kameror, så att du kan skapa fantastiska sändningar med precis rätt kombination av bilder.
På Danmon förstår vi att det finns många faktorer som spelar in när man väljer rätt lösning för video- och bildmixers. Vi erbjuder därför professionell rådgivning och vägledning så att du kan hitta den videomixer som bäst passar dina behov.
Vi erbjuder högkvalitativa bildmixerlösningar som säkerställer professionella videoproduktioner i världsklass. Oavsett om du producerar en liveshow, ett TV-program eller ett videoprojekt för post kan vi på Danmon hjälpa dig att hitta rätt lösning.

Bildmixer - den video lösning för professionella videoproduktioner

Bildmixrar (även kallad vide switch) finns i många olika former och storlekar, från stora professionella videomixers till mindre, bärbara enheter.
I en liveproduktion är en bildmixer ett viktigt verktyg för att skapa en mer professionell och dynamisk videoproduktion. Videomixers erbjuder möjligheten att växla mellan kamerabilder, lägga till grafik och text på skärmen, vilket ger tittarna en mer intressant upplevelse. Till exempel används bilmixrar ofta i Tv-produktioner , konserter, sportevenemang och andra liveproduktioner där det finns ett behov av att visa flera kamerabilder samtidigt eller lägga till grafik och effekter i realtid.

Vi erbjuder videomixers från kända varumärken i branschen

På Danmon arbetar vi med de mest erkända leverantörerna av bild- och videomixers som även kallas för switchers. Nedan går vi kort igenom de internationella partners vi arbetar med för att hjälpa våra kunder att implementera lösningar för bildblandare av högsta kvalitet.


ROSS Video

Ross är en stor kanadensisk tillverkare av utrustning och lösningar för videoproduktioner och du har förmodligen stött på en del av deras utrustning tidigare. Vi har ett brett utbud av video- och bildmixrar från Ross Video, som garanterat uppfyller dina behov. Två av de mest populära produkterna från Ross Image Mixers är Solo och Carbonite Black. Solo är en kompakt och mångsidig mixer som är idealisk för mindre produktioner och kan användas för att skapa övergångar, lägga till grafik och mycket mer. Carbonite Black är en kraftfull mixer utrustad med avancerade funktioner som chroma key och DVE, lämplig för stora produktioner. Dessutom erbjuder Ross Image Mixers också Solo Acuity, en högkvalitativ mixer med en avancerad skärm och ett användarvänligt gränssnitt. Oavsett om du är en erfaren videoredigerare eller nybörjare kan Ross Image Mixers hjälpa dig att skapa professionella och imponerande videor.


EVS

EVS Videomixer används vid sändning och live-evenemangsproduktion. En av de mest populära modellerna i denna kategori är EVS DYVI är en skalbar GPU baserad mjukvarudefinierad produktions switcher, som är känd för sin höga kvalitet och tillförlitlighet. Med en EVS-bildmixer kan du blanda olika videokällor och skapa professionella, vackra TV-produktioner i realtid. DYVI-modellen har ett antal avancerade funktioner som gör den särskilt lämplig för större produktioner med många videokällor och komplexa kameraföljare. Oavsett om du är en professionell TV-producent eller en småföretagare kan en EVS-bildmixer vara ett mycket användbart verktyg att ha i din arsenal.


Blackmagic

Blackmagic Design är en känd tillverkare av professionella bildmixers, Deras utrustning är mycket efterfrågad inom branscher som TV-produktion, liveevenemang och streaming.
Några av de mest populära videomixrarna från Blackmagic Design inkluderar ATEM Mini Pro ISO och ATEM Television Studio HD. ATEM Mini Pro ISO är en kraftfull bildmixer med avancerade funktioner, inklusive möjligheten att blanda livevideo, ljud och grafik, samt spela in alla ingångar på en hårddisk. ATEM Television Studio HD är en lättanvänd, kompakt bildmixer med professionella funktioner, till exempel möjligheten att skapa grafik i realtid.
Sammantaget är Blackmagic Design en pålitlig och respekterad tillverkare av professionella bildmixers, och deras utrustning är en favorit inom branscher som TV-produktion, liveevenemang och streaming. Oavsett om du är en erfaren producent eller helt enkelt letar efter en kvalitetsprodukt för att mixa dina videor är Blackmagic Design ett utmärkt val. Deras bildmixers är kända för sin höga kvalitet, tillförlitlighet och avancerade funktioner, och de hjälper dig att skapa professionella, högkvalitativa produktioner.

Hitta rätt videomixer med professionell rådgivning från Danmon

På Danmon erbjuder vi professionell rådgivning, där vi hjälper dig att hitta en bildmixer som bäst passar dina behov. Vårt team av erfarna rådgivare har en god insyn i marknaden och vet exakt vilka videomixers som är bäst för produktionsmiljön.
Oavsett om du är en professionell TV-producent som behöver en kraftfull mixer för stora produktioner, eller ett litet företag som behöver en bärbar mixer för mindre produktioner, kan vi hjälpa till med precis rätt lösning.
Kontakta oss idag och få professionell rådgivning från vårt dedikerade team. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta dina videoproduktioner till nästa nivå.

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top