Molnbaserade videotjänster

Danmon levererar OTT- och videostreaminglösningar till företag med avancerad analys och unika datamängder om kundbeteende. Våra lösningar inkluderar IBM Cloud Video, IBM Ustream och IBM Clearleap, som möjliggör intern utbildning, marknadsföring, livestreaming och avancerad automatisering. Få värdefull insikt i parametrar som optimering av återanvändning av innehåll, dynamisk tilläggsinsättning, förbättrad riktad reklam, konsumentprofilering och engagemangsanalys med Danmon.

Molnströmningslösningar för videostreaming

Videostreaminglösningar från Danmon ger många fördelar, inklusive intern utbildning för anställda, möjligheten att skapa dina egna marknadsföringsvideor och strömma liveevenemang. Med våra IBM Cloud Video-lösningar kan du enkelt och effektivt ta del av dessa fördelar. Vi tillhandahåller allt du behöver, från små kameror till de mycket stora och avancerade produktionsmiljöerna.

IBM Ustream: Streama LIVE-evenemang

Danmon levererar kompletta streaminglösningar med IBM Ustream, som gör det möjligt för företag att strömma liveevenemang internt och på distans, samt stadshusmöten. Med den medföljande videoproduktionsutrustningen kan företaget utveckla och producera VOD: er själv. På Ustream-portalen kan du strukturera och skapa kanaler som anställda kan komma åt från alla typer av enheter. Lösningen innehåller också ett hanteringssystem för uppspelningsanalys, som ger svar på antalet visningar och enheter. IBM Ustream ger flera fördelar för verksamheten, som i följande exempel:

• HR-perspektivet: enkel och begriplig information för nyanställda om interna processer, inklusive intern utbildning och produktlanseringar.
• Ledningsperspektivet: tydlig information i samband med nya initiativ och redovisningsperioder, med ett visuellt utseende och förståelse för mål.
• IT-perspektivet: Supportvideor och instruktioner som minskar antalet supportärenden.
• Perspektivet på kommunikation mellan anställda.

Kvalitetssäkring: IBM Ustream tillhandahåller också högkvalitativ leverans med virtualiserat Content Delivery Network, vilket säkerställer lokal skalning och cachning av videomaterial, utan behov av kostsamma nätverksuppgraderingar och minskar belastningen på WAN-anslutningar. Detta säkerställer en stabil och säker leverans av videoinnehåll.

IBM Clearleap: Automatisering och analys av kundbeteende

Danmon levererar IBM Clearleap OTT-lösningar som ger företag en hög grad av automatisering och avancerad analys av kundbeteende. Detta ger värdefull insikt i parametrar som optimering av återanvändning av innehåll, dynamisk tilläggsinsättning, förbättrad riktad reklam, konsumentprofilering och engagemangsanalys. IBM Clearleap tillhandahåller avancerade tjänster som tar hand om hela processen, inklusive:

• Mata in flöde
• Tillgångs- och metadatahantering
• Automatisering av arbetsflöden
• Innehållsskydd och DRM
• Analys och datainsikter
• Dynamisk tilläggsinfogning
• Omkodning och bearbetning av media
• SD-CDN (Software Defined Content Delivery Network) stöder flera CDN, säkerställer skalning och global leverans och fungerar med ECDN för privata företag.

Våra Cloud Video Streaming-partners

Danmon Group arbetar tillsammans med några av de ledande partnerna på marknaden för att leverera de bästa videostreaminglösningarna till våra kunder. Genom samarbetet med våra partners kan vi säkerställa våra kunder får det bästa och mest avancerade lösningarna på marknaden och hjälpa dem att ta steg mot en framtidssäker och optimerad videostreaminglösning. Hör gärna av dig för mer information. Vi är alltid redo att ge råd och sparra så att du hittar den bästa möjliga lösningen för dina behov.

Harmonic: Videoleverans och infrastruktur

En av våra viktigaste partners är Harmonic, en ledande leverantör av videoleverans och infrastruktur. Harmonic tillhandahåller lösningar som säkerställer distribution av innehåll på vilken plattform som helst och i vilket format som helst. De erbjuder bland annat lösningar inom HEVC (High Efficiency Video Coding), komprimering av Ultra HD-video via moln till OTT.

IBM Cloud Video Services

Danmon Group är IBM Cloud Video Services primära partner i Norden. IBM inser vikten av att samarbeta med Danmon Group eftersom de har en djup kunskap om media- och telekomindustrin. Att hitta en stark partner är avgörande för att bygga en framgångsrik verksamhet för IBM Video Cloud Services, och Danmon Group är därför glada över att utveckla denna marknad tillsammans i Norden.

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top