Om Danmon Group AB

Om Danmon Group AB är en integrerad del av Dan Technologies-gruppen.

Koncernen har liknande företag i Norge, Sverige, England, Spanien, Dubai och Vietnam och levererar systemlösningar i större delen av världen. Danmon Group A/S systerbolag, Danmon Group Norway och Danmon Group Danmark, med säte i Oslo respektive Köpenhamn, är också ledande leverantörer på de lokala marknaderna.

Även bolagen Hiltron GmbH i Tyskland och NTP Technology A/S är bolag i koncernen, liksom Danmon Group Systems, som är en ledande internationell systemintegratör som designar och installerar helhetslösningar, t.ex. inom TV-studior, OB- och SNG-vagnar.

Om Danmon Group AB är en av Sveriges ledande och mest erfarna leverantörer av professionell TV-, video-, ljudöverföringsutrustning samt Display-, AV- och kommunikationslösningar oavsett om det gäller enkla lösningar, större systeminstallationer eller totalprojekt.
Bolagets verksamhet består av försäljning, installation och service av sändningsutrustning och professionell videoutrustning för bl.a. TV-stationer, film- och videoproduktionsbolag, Post Production-hus, utbildningsinstitutioner samt privata och offentliga företag och institutioner.

Vi är specialiserade på följande 5 huvudområden:

  • Broadcast Solutions
  • Pro Audio
  • Media & IT
  • Affärslösningar (Display, AV och Telepresence)
  • Service och support

Försäljningsavdelningen finns i Gentofte och Risskov. Serviceavdelningen består av mycket erfarna och branschkända medarbetare som är extremt upptagna av att serva och stötta våra kunder över hela landet.

I organisationen ingår även "Soundware", vår professionella ljudavdelning som bl.a. specialiserat på digitala ljudmixer, InterCom mm. för live, PA, radio, broadcast och teater

Scroll to top