Kognitiva lösningar i film och media

Film- och medieindustrin är i stark konkurrens om att leverera den bästa underhållningen till sin publik. Därför är det viktigt att ligga steget före den senaste tekniken och innovationen när det gäller att skapa innehåll. Kognitiva lösningar spelar en allt viktigare roll i film- och mediebranschen. Med hjälp av AI och maskininlärning kan vi automatisera arbetsflöden, optimera innehållsproduktion och skapa mer personliga upplevelser för tittarna. Med våra kognitiva lösningar kan du få tillgång till avancerade analysverktyg som hjälper dig att förstå din publik bättre samtidigt som du kan optimera dina marknadsföringsstrategier. Så om du vill vara en del av film- och medieindustrins framtid bör du överväga att investera i kognitiva lösningar. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att ta din innehållsproduktion till nya höjder

Effektivisering och automatisering med AI-baserade kognitiva lösningar

Artificiell intelligens gör sitt inträde i film- och medievärlden. Det är oundvikligt att videoindustrin kommer att gå mer mot den nya tekniken. AI-baserade kognitiva lösningar växer snabbt inom TV- och filmindustrin. Med hjälp av artificiell intelligens och maskininlärning kan många arbetsprocesser automatiseras och innehållsproduktionen effektiviseras. Ett av de områden där AI-baserade kognitiva lösningar kan göra stor skillnad är genom att automatisera rutinuppgifter. Det kan vara allt från att transkribera ljud till att sortera och kategorisera bilder och videor. Automatisering av dessa uppgifter kan spara TV- och filmproducenter mycket tid och resurser, så att de kan fokusera på mer kreativa och strategiska uppgifter.

Danmon har samarbetat med IBM om den unika Watson + COS-lösningen. Kognitiva tjänster som IBM Watson och Cloud Object Storage kan användas för att optimera och effektivisera produktionsflödet avsevärt. Manuella metataggningsresurser kan minskas och flexibiliteten i den kreativa redigeringsprocessen hjälper till att snabbt hitta specifika scener baserat på specifika sökkriterier. Läs mer om de två lösningarna nedan och hör hur de kan göra skillnad för dig.

IBM Watson - AI och videoredigering

IBM Watson är en artificiell intelligens programvara utformad för att hjälpa ett brett spektrum av företag och organisationer att lösa komplexa problem och fatta välgrundade beslut. Watson har använts för att analysera stora mängder videoinnehåll för att identifiera specifika teman och för att förutsäga vilka typer av innehåll som antingen är bäst anslutna eller kommer att vara mest populära att visa. Med IBM Watson kan du effektivisera många processer i ditt redigeringsarbete, vilket sparar både tid och resurser. Läs mer om hur IBM Watson kan hjälpa dig i ditt dagliga arbetsflöde.

IBM Cloud-objektlagring

IBM Cloud-objektlagring gör det möjligt för användare att lagra och hantera sina data i molnet på ett skalbart och säkert sätt. Men med den växande mängden data som genereras är det viktigt att kunna få ut mer värde av dessa data. Det är här kognitiv lagring kommer in.
Med kognitiva lagringslösningar är det möjligt att få en ännu större överblick över din data, vilket är särskilt viktigt för film- och mediebranschen. Kognitiv lagring är en metod som använder artificiell intelligens för att förstå och analysera data i realtid. Kognitiva processer kan hjälpa till att skapa en översikt och effektivisera manuella processer genom att förstå och analysera data i realtid, så att du enkelt kan hitta exakt den fil du letar efter. Kognitiv lagring kan till exempel användas för att automatiskt kategorisera och tagga bilder som de laddar upp till

IBM Cloud-objektlagring. På så sätt kan de snabbt hitta vad de behöver och spara tid genom att inte behöva granska bilder manuellt.
IBM Cloud-objektlagring, i kombination med kognitiva lösningar, möjliggör för företag att lagra sina data i molnet på ett säkert sätt samtidigt som de utnyttjar avancerad teknik för att få ut mer värde av sina data och förbättra sitt beslutstagande.

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top