Danmon Business Solutions Profil

Vi erbjuder lösningar – stora som små

Om Danmon Business Solutions

Danmon Business Solution är en dedikerad affärsenhet med särskilt fokus på kommunikations- och presentationslösningar (AV-lösningar) för företag, högskolor, samt hotell och konferenscenter.
Business Solutions är en del av Danmon Group, som verkar inom många andra marknadssegment – ​​inte minst inom professionella ljud-, video- och IT-lösningar för broadcast-produktion och transmission.

Storskaliga och komplexa projekt har med andra ord varit vår vardag i mer än 40 år och vår kundportfölj inom detta område omfattar bl.a. TV2, Danmark Radio, Radio24/syv, Jyske Bank, alla TV2-regioner, SVT, NRK, Viasat, Discovery, BBC, SKY Channel, Al Jazeera - London och många fler.

Baserat på denna plattform av erfarenhet och kompetens har Business Solutions på några år blivit en erkänd och etablerad leverantör till ett antal av landets största företag, utbildningsinstitutioner samt hotell och konferenscenter.

Vission

I den perfekta världen flyter kommunikationen obehindrat mellan människor, - oavsett om vi delar samma fysiska eller virtuella utrymme, eller om vi befinner oss på olika kontinenter eller på olika tekniska plattformar.
Fokus hålls på kommunikation och bör utbytas utan dröjsmål, avbrott eller avbrott.

Det är Danmon Business Solutions vision att etablera helhetslösningar och leverera produkter som säkerställer perfekt och stabil kommunikation mellan människor – oavsett tid och plats.

Mission

Det är Danmon Business Solutions uppdrag att tillhandahålla skräddarsydda helhetslösningar för företag, utbildningssektorn och underhållningsindustrin. Lösningar som säkerställer att meddelanden av alla slag får den effekt vi förväntar oss och den uppmärksamhet de förtjänar.

Vi vill differentiera oss i kraft av kunnande, vilket säkerställer den optimala lösningen på sikt. Projekt följs till dörren och vi är stolta över att leverera färdiginstallerade projekt i tid, till överenskommet pris och till överenskommen kvalitet.

Mot denna bakgrund är det vårt uppdrag att bli och förbli en av de ledande leverantörerna av kommunikations- och presentationslösningar i Danmark inom vårt område.

Kompetens

Medarbetarna är vår viktigaste resurs. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet och kompetens av att genomföra både mindre och större komplexa projekt. De vet vikten och värdet av nära samarbete, kvalitet, professionalism och trovärdighet är en del av vårt DNA.

Summan av vår samlade kompetens, samt många års erfarenhet av projektdesign, projektledning och ledning, är en av nycklarna till att vi kan anförtros några av de mest intressanta och utmanande projektuppgifterna.
Vi täcker alla 360 (grader) och är med dig hela vägen runt, före, under och efter projektet.

Design &
Erfarenhet

Framgångsrika projekt bygger på genomtänkta planer, ett gediget förarbete och massor av kompetens och erfarenhet. Vi tar hänsyn till alla detaljer långt innan de första kablarna dras och kopplas.

Lösningsförslag är föremål för professionell omdesign och kritisk granskning, vilket säkerställer att rätt lösning implementeras första gången. Vid behov sätts provuppställningar och muck-up upp, - tid och resurser kan till slut användas väl.

Projektledning & Implementering

Från teori och väldokumenterade ritningar till genomförande separeras fåren från getterna i loppet för att hålla schemat och samtidigt säkerställa kvaliteten.

Våra erfarna projektledare och projektanställda tar hand om och ansvarar för alla tekniska och kommersiella detaljer. Vi är 100% ansvariga för projektet, - för installation, genomförande och noggrann dokumentation, - levereras enligt våra kunders berättigade förväntningar.

Service &
Support

Vi vet vikten av att dina möteslokaler fungerar optimalt – dygnet runt och varje gång. När projektet är levererat kommer vi därför inte att släppa det.

Vi servar, stöttar och underhåller lösningarna och säkerställer en optimal investering. Skulle olyckan vara framme, eller dina behov och önskemål förändras över tid, kommer vi att försöka få dig tillbaka på rätt spår snabbt

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top