Professionella AV-lösningar för företag

Behöver du professionella AV-lösningar för ditt företag? På Danmon levererar vi AV-lösningar med fokus på kvalitet. Om du vill ha hjälp att optimera ditt företags kommunikationsmöjligheter har du kommit rätt. Vi har under många år arbetat med AV-lösningar för både företag och organisationer, stora som små. Vi erbjuder allt från professionell rådgivning, montering och installation av tekniska kvalitetslösningar. Hos oss kan du vara säker på att få en skräddarsydd lösning som passar ditt företag och förutsättningar.

AV-utrustning för alla behov

AV-utrustning är en viktig del av alla företags teknik. Detta är nödvändigt för att säkerställa att företag kan kommunicera effektivt internt bland kollegor, såväl som externt till kunder. Därför är det viktigt att välja rätt AV-utrustning för ditt företag. På Danmon "Business Solutions" har vi lång erfarenhet av AV-utrustning för företag, vi kan därför erbjuda lösningar för de flesta behov oavsett storlek. Vår kompetens är bred vilket gör att vi kan hitta rätt lösningar för ditt företag.

Vi erbjuder professionella AV-lösningar, AV-installationer och AV-utrustning för den moderna verksamheten. Vi har ett brett sortiment av produkter som täcker allt från konferensrum, hörsalar, till både större och mindre mötesrum. Våra lösningar är skräddarsydda efter ditt specifika affärsramverk och därför kan vi leverera den bästa lösningen för dina behov. Vi erbjuder allt från skärmar och projektorer, ljudsystem, rätt belysning och anslutning till rätt programvara. Allt från erkända varumärken som värdesätter hög kvalitet och tillförlitlighet.

Med vårt tillvägagångssätt säkerställer vi att lösningarna passar dina och ditt företags behov. Först måste vi klargöra vad du behöver och för vilket ändamål. Då tar vi tillsammans reda på vilka AV-installationer, AV-lösningar och AV-utrustning vi behöver hjälpa dig med för att optimera din kommunikation.

Se våra AV-lösningar

TOTALA KONTRAKTSPRISER
/PROJEKT

Under de senaste 5 åren har vi designat och implementerat lösningar för de största danska företagen, för landets mest framgångsrika hotell och konferenscenter, samt lösningar för landets mest innovativa utbildningsinstitutioner

LÄS MER

 

STYRELSERUM, AUDIORIUM m.m

Integrerade lösningar för det exklusiva styrelserummet, det funktionella auditoriet och mötesrummet för flera användningsområden är bland de många lösningar vi har levererat

LÄS MER

 

VIDEOKONFERENS
LÖSNINGAR

Enhetlig kommunikation eller samarbete, - vi implementerar videokonferenslösningar och Microsoft Teams för enkel och bekymmersfri kommunikation oavsett vilken plattform du använder och oavsett var du befinner dig

LÄS MER

 

FÖRETAG
TV STUDIO

Danmon Group Business Solutions har många års erfarenhet av design, leverans och installation av Corporate TV-studior. I nära dialog med dig ser vi till att du får bästa möjliga studielösning, med fokus på ditt företags nuvarande och framtida behov

LÄS MER

 

Professionell montering och installation av våra AV-lösningar

Har du upplevt tekniska problem i antingen ditt mötesrum, konferenssal eller streamingstudio? Många företag har idag ofta tekniska problem med sina AV-installationer, vilket ofta kan resultera i både förseningar, stor irritation och i värsta fall inställda viktiga möten eller evenemang. Lyckligtvis kan du få professionell hjälp med implementering och installation av AV-lösningar, skräddarsydda för ditt företag.

Vi vet att rätt installation och installation av AV-utrustning är avgörande för god och krångelfri kommunikation. Därför inkluderar våra AV-lösningar både snabb leverans, professionell installation av den valda AV-utrustningen i hela företagets lokaler. Vi ser till att du kan få professionell hjälp för att få ut det mesta av din AV-utrustning.

Vårt team av erfarna tekniker hjälper dig att montera och installera din AV-utrustning, så du är säker på att tekniken fungerar från A-Ö. Vi ser också till att hjälpa till att konfigurera och kalibrera systemen för att fungera optimalt i organisationen och i lokalernas specifika behov. För att säkerställa bästa användarvänlighet hjälper vi till att underhålla din AV-utrustning så att den håller sig uppdaterad och fungerar smidigt.

Varför välja Danmon Group som din AV-leverantör?

Vi är din partner när du behöver AV-lösningar och AV-utrustning. På Danmon Group är vår viktigaste och viktigaste uppgift att optimera din kommunikation. Vi har mer än 40 års erfarenhet och vet därför hur tekniska problem och halvmesyrer kan påverka din kommunikation och därmed också dina resultat. Du står för budskapet, men vi står 100% bakom den tekniska lösningen. Vi tillhandahåller kommunikations- och presentationslösningar som säkerställer att dina meddelanden får den uppmärksamhet de förtjänar.

Så om du letar efter en professionell installation av dittföretags AV-utrustning, kontakta Danmon Group idag och låt oss hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

Våra cases

Tivoli Hotel & Congress Center (THCC)

Da den første del af Tivoli Hotel & Congress Center blev indviet tilbage i 2010, leverede Danmon Group lydsiden på de omfattende installationer i den store kongressal, de 2 auditorier og de mange store og små mødelokaler, samt i foyee og øvrige udstillingsarealer.

LÆS MERE

Berlingske Media - Nyindrettet AV-løsning

Med udsigt over tagene i Københavns indre by, lyst og i pagt med himlen, har Berlingske Media fået genindrettet et stort multirum, som både bruges til møde- og konferencerum, men også når der skal livestreames og optages podcast med publikum.

LÆS MERE

DTU - Danmarks Tekniske Universitet

Undervisning og 9 auditorier: En af DTU´s eksisterende bygninger (Bygning 303A) var med mere end 40 år på bagen renoveringsmoden og gennem et par år, havde medarbejdere på DTU drømt om at etablere de ultimative rammer for fremtidens innovative undervisningslokaler.

LÆS MERE

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top