AV-utrustning för mötesrum

Letar du efter en komplett lösning för att skapa ett professionellt mötesrum? På Danmon har vi många års erfarenhet av att leverera och installera AV-utrustning för mötesrum i alla storlekar.
Vi kombinerar expertis inom design, installation och användarvänlighet för att leverera högkvalitativa AV-system till alla mötesrum. Med ett gediget team av proffs erbjuder vi också den högsta nivån av support och kundservice när vi installerar och guidar AV-utrustning.

Professionell AV-utrustning och lösningar för mötesrum

Idag håller vi alltmer våra virutella möten, och det är därför avgörande att ha de bästa förutsättningarna för detta ändamål. I det moderna mötesrummet finns flera AV-komponenter som måste fungera i samspel så att mötet kan flyta på obehindrat mellan mötesdeltagarna.

På Danmon hjälper vi därför våra kunder att välja den mest optimala AV-utrustningen som passar perfekt till det enskilda mötesrummet. Alla mötesrum är naturligtvis olika och har olika krav på utrustning. Vad som är den mest optimala lösningen beror naturligtvis på rummets storlek och syfte.

Vi har ett brett urval av AV-utrustning, så vi kan erbjuda en lösning för precis det mötesrum du behöver. Vår erfarna personal hjälper dig att välja rätt utrustning och guidar dig genom hela processen. Oavsett om du behöver en enkel lösning för ett mindre mötesrum eller en mer avancerad lösning för en större hörsal, kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta den optimala lösningen för ditt mötesrum.

Projektorer och skärmar

Möjligheterna är många, och det är också valet av utrustning för den visuella delen av mötesrummet. Först och främst bör du överväga om du vill ha AV-utrustning med projektor eller skärm. Det finns fördelar och nackdelar med dem båda som du behöver veta innan du fattar ett slutgiltigt beslut.

En projektor med tillhörande duk kan vara en bra lösning för särskilt större rum med många mötesdeltagare.  En annan fördel är att en uppsättning med projektor gör det möjligt att dölja installationen när mötesrummet ska användas för andra ändamål.  Om valet faller på projektorn finns det också andra beslut som ska fattas, till exempel storleken på duken och val av fästen.  Med vår mångåriga erfarenhet av att installera AV system guidar vi dig att välja rätt upplägg med projektor för det enskilda mötesrummet.

Om du till skillnad från projektorn väljer en skärm för ditt mötesrum finns det också ett antal tydliga fördelar. Med rätt skärmlösning som fungerar tillsammans med tillhörande AV-utrustning är det enkelt att hålla både teammöten och presentationer. Här behöver vi inte rulla ner en duk eller slå på projektorn. Ofta krävs det inte mer än att trycka på en knapp, och du är redo att gå.

Professionell miljö för mötesrummet

Med enbart video kommer vi dock inte att nå vårt mål. För att få igång ditt mötesrum behöver vi också ett ljudsystem som fungerar oklanderligt och användarvänligt i samspel med det visuella. Även här är det viktigt att välja rätt utrustning som kompletterar användningen och syftet med rummet.

Vi är experter på installation av ljudsystem och är redo med medarbetare som kan ge råd om allt från teknik och design till installation och driftsättning av ljudet i ditt mötesrum.

Bra ljud för mötesrummet är A och O, eftersom bra ljud hjälper till att verkaprofessionell vid de viktiga mötena. ljudutrustningen för mötesrum innehåller flera tekniska komponenter som också ska fungera tillsammans med resten av AV-utrustningen.

Med Danmon får du en kvalitetsmedveten och professionell partner som har många års erfarenhet av att installera både högtalare och mikrofoner för alla typer av mötesrum.

Kontrollpaneler för hantering av mötesrum som gör vardagen enklare

Nu har vi granskat den mest uppenbara hårdvaran som tillhör ett mötesrum. Vi saknar dock en av de viktigaste komponenterna – driftslösningen.  Kontrollpaneler för din AV-utrustning måste först och främst vara enkel att använda och intuitiv för alla typer av användare.

Kontrollpanelen ska i grunden bidra till att underlätta vardagen för mötesdeltagarna. Ett populärt val som driftslösning är en användarvänlig mötesrumsdisplay. En display som med hjälp av en pekskärm förtydligar för användaren bland annat:  Mötesrumsschema och genvägar till viktiga funktioner som Teams, e-post och telefonsamtal.

AV-utrustningen i ditt mötesrum är ett komplett digitalt ekosystem som behöver prata med varandra på både skärmen och ljudsidan. Kontrollpanelen är "hjärnan" som samlar alla funktioner från vilka du enkelt kan navigera i mötets innehåll.  Med en användarvänlig skärm behöver du inte oroa dig för alla tekniska saker som ofta kan stå i vägen för att mötesagendan ska kunna genomföras.

Om du har specifika behov av vilka funktioner mötesrummet ska ha kan vi hjälpa till att skapa en skräddarsydd kontrollpanel som täcker alla behov.

Få en användarvänlig installation i ditt mötesrum med AV-utrustning från Danmon

På den här sidan har vi gett dig en introduktion till vilken AV-utrustning det professionella och moderna mötesrummet ska innehålla. Som vi har granskat måste ett mötesrum innehålla tre olika aspekter; video och ljud, samt en intuitiv driftslösning.

På Danmon har vi specialister och experter redo att hjälpa dig med rådgivning, design och implementering av professionell AV-utrustning för just ditt mötesrum.

Läs mer om våra andra lösningar

TOTALA ÅTERPRISER
/PROJEKT
Under de senaste 5 åren har vi designat och implementerat lösningar för de största danska företagen, för landets mest framgångsrika hotell och konferenscenter, samt lösningar för landets mest innovativa utbildningsinstitutioner

LÄS MER

 
VIDEOKONFERENS
LÖSNINGAR

Enhetlig kommunikation eller samarbete, - vi implementerar videokonferenslösningar och Microsoft Teams för enkel och bekymmersfri kommunikation oavsett vilken plattform du använder och oavsett var du befinner dig

LÄS MER

 
FÖRETAG
TV-STUDIO
Danmon Group Business Solutions har många års erfarenhet av design, leverans och installation av Corporate TV-studior. I nära dialog med dig ser vi till att du får bästa möjliga studielösning, med fokus på ditt företags nuvarande och framtida behov

LÄS MER

 

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top