AV-utrustning för klassrum, styrelserum och auditorier

Behöver du professionell AV-utrustning av hög kvalitet för att ta din arbetsplats / institutions presentation till nästa nivå? Då har du kommit rätt. På Danmon har vi 40 års erfarenhet av professionella AV-lösningar som hjälper till att ge undervisning och presentationer ett kvalitetslyft.
Vi levererar alltid integrerade lösningar som uppfyller exakt dina unika behov och förväntningar – både i skapandet av det exklusiva styrelserummet, den funktionella aulan och det mångsidiga klassrummet. Oavsett vad dina drömmar är, kan vi leverera. Det är din kvalitetsstämpel när du väljer Danmon som leverantör av professionell AV-utrustning för klassrum.

Professionell AV-utrustning och styrelser för undervisning

Det finns många olika lösningar när det gäller att skapa rätt klassrum för din unika arbetsplats eller institution. På Danmon finns det ingen uppgift som är för stor eller liten. Vi skräddarsyr en lösning som passar dina ambitioner och behov och ser självklart till att allt blir som det ska vara från inledande dialog till färdig leverans av din valda lösning.
För dig som behöver ett mindre klassrum erbjuder vi "plug and play"-lösningar som är lättanvända för den enskilde medarbetaren. De kräver inga speciella tekniska kunskaper och är "gröna" lösningar som automatiskt startar när presentatören är redo och stängs av när mötet är över. Det blir det inte mycket enklare.

Få stora interaktiva skärmar för större rum

Om du har ännu högre ambitioner, eller behöver säkerställa en bra visuell upplevelse för en större grupp människor, kan vi leverera både stora interaktiva skärmar eller dynamiska LED-väggar, där tittarupplevelsen inte har äventyrats. Dessutom kan vi komplettera med en fantastisk ljudupplevelse om du behöver förstärka upp rummet med en mikrofon och rätt högtalare.
Med andra ord – det du behöver levererar vi. Oavsett om det är professionell AV-utrustning för klassrum, en stor LED-vägg för möten eller för något helt annat. Vi ger råd och levererar så att du får den lösning som passar dig och dina behov.

Förbättra undervisningen med interaktiva whiteboardtavlor och skärmar

Den visuella aspekten av en presentation/undervisning är otroligt viktig för helhetsupplevelsen och lärandet. Därför är det sista du måste kompromissa med när du utformar ett klassrum de visuella komponenterna. På Danmon har vi ett stort urval av interaktiva whiteboards och skärmar som verkligen kan fånga och behålla lyssnarnas uppmärksamhet.

Vi kan också erbjuda interaktiva pekskärmar om det passar just din undervisningsstil bra - det är helt upp till dig. Gemensamt för alla våra lösningar är att de levereras i hög kvalitet och med dina unika behov i åtanke. Vi ger råd, designar och professionella AV-lösningar och interaktiva whiteboards för undervisning, så att du kan fokusera på din kommunikation. Vi kan leverera kompletta lösningar från idé till utförande, och vi ser till att du får den lösning som är helt rätt för dig.

Hitta rätt lösningar på Danmon

Vårt fokus är alltid att möta dina behov så att din kommunikation blir optimal och ditt budskap har alla förutsättningar att nå målgruppen. Vi är endast nöjda när vi har levererat den professionella och optimala AV-utrustningen till dina klassrum, kommunicerat på ett språk så att alla kan förstå den och använda utrustningen.

När du söker råd från oss garanterar vi att vi ger professionell rådgivning med fokus på det som är viktigt, nämligen att hitta den optimala lösningen utifrån dina behov. Oavsett om du behöver en TV-studio, videokonferensutrustning, skärmar, pekskärmar för undervisning eller ljud i världsklass, är vi redo att hjälpa dig. Vi lyssnar på dina önskemål och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning som passar dig bäst.

Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd om vilken lösning som är den rätta, så att du får rätt AV-utrustning för ditt klassrum. Kontakta oss på info@danmon.se eller på +46 8 544 76 440 för ett förutsättningslöst samtal om möjligheterna. Då hittar vi tillsammans rätt lösning för dina behov.

Læs mere om vores andre løsninger

TOTALA ÅTERPRISER
/PROJEKT
Under de senaste 5 åren har vi designat och implementerat lösningar för de största danska företagen, för landets mest framgångsrika hotell och konferenscenter, samt lösningar för landets mest innovativa utbildningsinstitutioner

LÄS MER

 
VIDEOKONFERENS
LÖSNINGAR

Enhetlig kommunikation eller samarbete, - vi implementerar videokonferenslösningar och Microsoft Teams för enkel och bekymmersfri kommunikation oavsett vilken plattform du använder och oavsett var du befinner dig

LÄS MER

 
FÖRETAG
TV-STUDIO
Danmon Group Business Solutions har många års erfarenhet av design, leverans och installation av Corporate TV-studior. I nära dialog med dig ser vi till att du får bästa möjliga studielösning, med fokus på ditt företags nuvarande och framtida behov

LÄS MER

 

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top