Affärs-TV-studio

Vill du ha en modern och funktionell TV-studio för ditt företag? Då är Danmon rätt partner för uppgiften. En riktig TV-studio och avancerad AV-teknik är inte längre bara för proffs. Idag kan företag och utbildningsinstitutioner själva producera högkvalitativt TV-innehåll – allt som krävs är en professionell och erfaren leverantör av studioutrustning, vilket säkerställer att du får exakt den lösning som bäst uppfyller din organisations behov och önskemål. Då är du väl rustad för att skapa högkvalitativt innehåll som du kan vara stolt över. Ett innehåll som speglar den standard och de förväntningar du har på din produktion.

Många fördelar med professionella lösningar för din TV-studio

Det finns många fördelar med att ha en egen professionell TV-studio om du behöver producera och strömma ett välproducerat material och streama i en kompromisslös bildkvalitet. Istället för att betala in dyra domar till externa leverantörer kan du skapa ditt eget material internt. Detta sparar inte bara pengar på lång sikt – utan ger dig också flexibilitet och mer kontroll över dina produktioner.

I detta avseende är en företags-TV-studio ett säkert val för dem som vill ha alla dessa fördelar utan att kompromissa med det professionella uttrycket och kvaliteten på ditt material. Därför är det också viktigt att den valda studielösningen möter organisationens aktuella behov genom en nära dialog utifrån dina önskemål och förväntningar.

På Danmon har vi många års erfarenhet av att leverera kvalitetsutrustning till TV- och filmstudior, där allt från filmer till reklamfilmer görs och streamas. Vi levererar allt från skärmar och inspelningsutrustning till mjukvara som optimerar det dagliga arbetet så att produktionen löper smidigt. Du kan hitta inspiration i vårt sortiment av sändningsutrustning och hitta exakt den studioutrustning du letar efter för att skapa din organisations studio.

Streaming och kommunikation för virtuella team producerade i sina egna studior via sina egna AV-system

I nära dialog med dig är vi redo att ge råd och se till att du får bästa möjliga studiolösning, med fokus på ditt företags nuvarande och framtida behov. Oavsett dina behov är vi redo att hjälpa dig från den första dialogen till leveransen av den färdiga produkten.

Vi tar fullt ansvar för;

• Design och implementering
• Flexibla service- och supportavtal
• Lösningar för säkerhetskopiering
• Förebyggande underhåll
• Kurser och utbildning av användare
• Rådgivning inom verksamhetsområdet

Med andra ord är du i kunniga händer när du väljer Danmon som leverantör och affärspartner. Vi har mer än 40 års erfarenhet i branschen och erbjuder ett brett utbud av professionella AV-lösningar som säkerställer att du kan få exakt den TV-studio- och studioutrustning du behöver. Oavsett om du har ett litet företag som försörjer dig på storlek, ett produktionsbolag eller om du helt enkelt saknar en intern företagsstudio i din organisation är vi redo att hjälpa dig. Vi vill hjälpa till att förverkliga dina ambitioner så att du får precis den studio du behöver.

Få råd om professionell studioutrustning som gynnar ditt företag

När vi ger dig råd om vilket företag TV-studio du ska investera i börjar vi alltid med den specifika situationen och dina behov. På så sätt är du säker på att den utrustning vi rekommenderar dig uppfyller de krav och förväntningar du har på din framtida studio.

Har du frågor om våra lösningar, eller behöver du en icke-bindande chatt om hur vi kan göra ditt studioprojekt till verklighet? Då är du mer än välkommen att kontakta oss på info@danmon. Nej - då kan vi ha en bra pratstund om vad vi kan göra för att bäst möta dina behov.

Läs mer om våra andra lösningar

TOTALA ÅTERPRISER
/PROJEKT
Under de senaste 5 åren har vi designat och implementerat lösningar för de största danska företagen, för landets mest framgångsrika hotell och konferenscenter, samt lösningar för landets mest innovativa utbildningsinstitutioner

LÄS MER

 
VIDEOKONFERENS
LÖSNINGAR

Enhetlig kommunikation eller samarbete, - vi implementerar videokonferenslösningar och Microsoft Teams för enkel och bekymmersfri kommunikation oavsett vilken plattform du använder och oavsett var du befinner dig

LÄS MER

 
CORPORATE
TV STUDIO
Danmon Group Business Solutions har många års erfarenhet av design, leverans och installation av Corporate TV-studior. I nära dialog med dig ser vi till att du får bästa möjliga studielösning, med fokus på ditt företags nuvarande och framtida behov

LÄS MER

 

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top