Högkvalitativ och professionell utrustning för dina videokonferenser

Vi designar, implementerar och ger råd om videokonferenslösningar som säkerställer att budskapet når fram tydligt - varje gång.

Som många av oss säkert har märkt har videokonferenser blivit ett vanligt sätt för företag att kommunicera över små och stora avstånd. Oavsett om det är små one-on-one's, team-möten eller de mycket stora konferensmötena, ger video oss möjlighet att komma i virtuell kontakt med video med både kunder och kollegor over nationsgränser och tidszoner.

Särskilt under det senaste åren har en mängd nya lösningar och produkter dykt upp på marknaden för videokonferensutrustning, och de flesta svenska företag har redan gjort videokonferenser till en vanlig del av vardagen. Det är dock ett relativt nytt verktyg, och det kan vara en svår marknad att bli klok på. En sak är dock säker. Videokonferenser och online möten är framtidens mötesform.

Det är därför avgörande att tekniken spelar och att allt fungerar felfritt. På Danmon hjälper vi till med både professionell rådgivning, design och implementering av skräddarsydda lösningar för videokonferenser och videomöten.

Om du redan är redo att lära känna dina alternativ, kontakta oss idag på info@danmon.dk eller direkt på +45 4596 8800 och låt oss hjälpa dig att välja rätt lösning - för dina unika behov.

Vi hjälper dig att välja en säker videokonferenslösning - oavsett vilket system du använder

Du kanske redan har upplevt frustrerande och kanske till och med kostsamma stunder när tekniken krånglar under ett möte. Tekniska utmaningar där videoteknik eller programvara strular och därmed tar fokus bort från mötets budskap eller avsikt. När du funderar på att investera i en ny och ofta dyr videokonferenslösning måste saker naturligtvis fungera varje gång.
Vi implementerar videokonferenslösningar, oavsett din nuvarande plattform, för att säkerställa enkel och sorglös kommunikation genom virtuella möten. Eftersom vi hjälper till med integrationen av videokonferensutrustning är det nu inte längre möjligt att vara begränsad av vilken given plattform som används.
Vi tillhandahåller ett komplett upplägg som når hela vägen runt dina behov. Vi ger också råd om korrekt användning av utrustningen, så att du inte längre behöver oroa dig för att läsa nya tjocka instruktioner bara för att komma igång.
Med vår professionella rådgivning och implementering av videokonferenser hjälper vi till att säkerställa att digital kommunikation fungerar felfritt. Med rätt lösning kan vi därmed bidra till att fokus läggs på de viktiga budskapen och samtalen.

Videokonferensutrustning och hårdvara som gynnar ditt företag

Hur väljer du rätt kamera, mikrofon eller bildskärm för ändamålet? Är det framtidssäkert och kommer utrustningen att fungera tillsammans utan problem? Frågorna är många när snacket faller på utrustningen och tekniken bakom. Här kan vi hjälpa till och vara din professionella rådgivare, så vi säkerställer rätt upplägg.
På Danmon är vi stolta över att vara en av Danmarks ledande leverantörer och rådgivare inom videokonferenslösningar. I över 40 år har vi arbetat med både små och stora projekt med en bred kundportfölj. Så när det gäller hårdvara och utrustning för videokonferenser kan vi arbeta med dig för att hitta den bästa lösningen.
Bland många lösningar kan vi leverera interaktiva skärmar samt ytor och mjukvara som ökar samarbete, kommunikation och innovation på ett helt nytt och annorlunda sätt. Lösningar som samtidigt ökar effektiviteten och i slutändan gynnar din verksamhet.

Videokonferenser och virtuella möten är här för att stanna

Många företag idag har gått "all-in" på att införskaffa både programvara och hårdvara för att hålla professionella videokonferenser. År 2029 förutspås att den globala videokonferensmarknaden kommer att ökat med över hundra procent jämfört med dagens marknad.
Allt fler använder därför video för både möten och event. Fördelarna är många, det kan spara pengar och tid, men framför allt skapa en stor flexibilitet både internt och externt i företaget.
På Danmon följer vi utvecklingen av videokonferenser noga. Som experter hjälper vi dig att välja rätt utrustning som säkerställer att din kommunikation flyter på obehindrat, samtidigt som användarupplevelsen står i centrum.

En professionell videokonferenslösning sparar tid och pengar

Vårt övergripande mål är att ingen ska känna sig hämmad av tekniska utmaningar när det gäller att hålla möten och konferenser online. Och absolut inte när det gäller något så viktigt som att komma i kontakt med dina kunder, kollegor och partners - också virtuellt. Verkligheten är annorlunda idag än för bara några år sedan, möteskulturen är bland de saker som har förändrats avsevärt.
Videokonferenser och möten har blivit en regelbunden del av näringslivet. Men inte alla företag har den mest optimala videokonferenslösningen, som i princip bara behöver se till att konversationen flyter utan tekniska utmaningar.
Möten tar upp en stor del av tiden i moderna företag, och därför måste tekniken spela - varje gång. Ett system som inte fungerar optimalt kan potentiellt leda till ett antal negativa konsekvenser. En dålig installation kan kosta företaget tid och pengar. Och det kan ytterligare påverka din image om du inte verkar professionell på videokonferensen för till exempel möten med potentiella kunder.

Professionell rådgivning och uppgiftslösning för ditt företags videomöten

När vi ger dig råd om vilken videokonferensutrustning du ska investera i tar vi alltid den specifika situationen och dina behov som utgångspunkt. Vi lyssnar på och ger dig råd varje steg på vägen. På så sätt säkerställer vi att vår lösning uppfyller de krav och förväntningar du har.
Vår vision är att kommunikationen mellan människor ska flöda obehindrat – oavsett om vi ser varandra i ögonen i det fysiska eller virtuella rummet. Det fysiska rummet är uppenbarligen en relativt enkel sak att hantera. Men när det gäller det virtuella utrymmet är vi din partner som kan hjälpa ditt företag att verka professionellt på dina videokonferenser.
Kontakta oss idag på info@danmon.se eller på +46 8-54476410 och låt oss prata om dina behov och våra lösningar.
Se även våra andra unika produkter och lösningar som säkerställer att kommunikationen mellan människor får optimalt fokus.

Läs mer om våra andra lösningar

TOTALA ÅTERPRISER
/PROJEKT
Under de senaste 5 åren har vi designat och implementerat lösningar för de största danska företagen, för landets mest framgångsrika hotell och konferenscenter, samt lösningar för landets mest innovativa utbildningsinstitutioner

LÄS MER

 
STYRELSERUM, AUDITORIUM, etc.

Integrerade lösningar för det exklusiva styrelserummet, det funktionella auditoriet och mötesrummet för flera användningsområden är bland de många lösningar vi har levererat

LÄS MER

 
FÖRETAG
TV-STUDIO
Danmon Group Business Solutions har många års erfarenhet av design, leverans och installation av Corporate TV-studior. I nära dialog med dig ser vi till att du får bästa möjliga studielösning, med fokus på ditt företags nuvarande och framtida behov

LÄS MER

 

Professionell rådgivning och problemlösning

När du söker råd hos oss garanterar vi att vi levererar professionell rådgivning med fokus på dina behov. Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr tillsammans med dig den lösning med sändningsutrustning som passar dig och din produktion bäst.
Låt oss använda vår mångåriga erfarenhet och kompetens för att ge dig råd så att din produktion fungerar optimalt - kontakta oss på info@danmon.se eller på +46-8 544 76 440 för att höra mer

Slide 1

Vi kan hjälpa ditt företag

På Danmon är vi redo att hjälpa ditt företag med rätt lösning. Tveka inte att höra av dig, vårt dedikerade team av tekniker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga och innovativa lösningar som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet

    Scroll to top